Tavuk Kanadı | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | 2,12 | 1,15 | 1,51 | 5,40 |
100 g | - | 7,58 | 4,11 | 5,41 | 19,30 |
Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) | - | 0,44 | 0,30 | 0,38 | 1,37 |
100 g | - | 2,59 | 1,77 | 2,24 | 8,06 |
Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | 2,27 | 1,23 | 1,62 | 5,79 |
100 g | - | 7,58 | 4,11 | 5,41 | 19,30 |