Tavuk Kanadı daki Yağ

Çeşitli türde ve porsiyon boyutlarında Tavuk Kanadı için beslenme bilgisi aşağıda gösterilmiştir.

Popüler Tavuk Kanadı türleri

Tavuk Kanadı
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) - 2,12 1,15 1,51 5,40
100 g - 7,58 4,11 5,41 19,30
Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden)
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) - 0,44 0,30 0,38 1,37
100 g - 2,59 1,77 2,24 8,06
Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) - 2,27 1,23 1,62 5,79
100 g - 7,58 4,11 5,41 19,30

Tavuk Kanadı ile ilgili gıdalar

Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tavuk Kanadı Beslenme Değerleri Görüntüle