Domuz Kaburga | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 13,42 | 2,72 | 11,07 | 30,17 |
Sığır Kısa Kaburga Etler | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | 5,26 | 0,43 | 4,96 | 11,70 |
100 g | - | 18,80 | 1,52 | 17,73 | 41,80 |
Mangalda Soslu Domuz Kaburga | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 9,93 | 2,18 | 8,07 | 22,33 |