Tavuk Kanadı | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | - | - | - |
100 g | - | - | - | - |
Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden) | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) | - | - | - | - |
100 g | - | - | - | - |
Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek) | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | - | - | - |
100 g | - | - | - | - |