Tavuk Kanadı | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | 5,40 | - | 7,46 | 81 |
100 g | 19,30 | - | 26,64 | 288 |
Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) | 1,37 | - | 5,14 | 34 |
100 g | 8,06 | - | 30,21 | 201 |
Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | 5,79 | - | 7,99 | 86 |
100 g | 19,30 | - | 26,64 | 288 |