Tavuk Kızartma daki Yağ

Çeşitli türde ve porsiyon boyutlarında Tavuk Kızartma için beslenme bilgisi aşağıda gösterilmiştir.

Popüler Tavuk Kızartma türleri

Kaplamasız Kızarmış Tavuk(Derisi Yenerek)
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
100 g - 6,10 3,49 4,15 15,35
Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek)
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
100 g - 3,58 2,09 2,41 9,10
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) - 2,50 1,47 1,65 6,33
100 g - 8,94 5,24 5,90 22,62

Tavuk Kızartma ile ilgili gıdalar

Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tavuk Kızartma Beslenme Değerleri Görüntüle