Kaplamasız Kızarmış Tavuk(Derisi Yenerek) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 6,10 | 3,49 | 4,15 | 15,35 |
Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 3,58 | 2,09 | 2,41 | 9,10 |
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | 2,50 | 1,47 | 1,65 | 6,33 |
100 g | - | 8,94 | 5,24 | 5,90 | 22,62 |