Tavuk Butu daki Yağ

Çeşitli türde ve porsiyon boyutlarında Tavuk Butu için beslenme bilgisi aşağıda gösterilmiştir.

Popüler Tavuk Butu türleri

Tavuk Baget
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) - 1,60 0,94 1,15 4,20
100 g - 4,22 2,48 3,03 11,06
Tavuk Baget (Derisi Yenerek)
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) - 0,78 0,57 0,62 2,36
100 g - 1,85 1,36 1,47 5,61
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Baget
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) - 2,19 1,29 1,57 5,75
100 g - 4,22 2,48 3,03 11,06

Tavuk Butu ile ilgili gıdalar

Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tavuk Butu Beslenme Değerleri Görüntüle