Tavuk Baget | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | 1,60 | 0,94 | 1,15 | 4,20 |
100 g | - | 4,22 | 2,48 | 3,03 | 11,06 |
Tavuk Baget (Derisi Yenerek) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) | - | 0,78 | 0,57 | 0,62 | 2,36 |
100 g | - | 1,85 | 1,36 | 1,47 | 5,61 |
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Baget | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | 2,19 | 1,29 | 1,57 | 5,75 |
100 g | - | 4,22 | 2,48 | 3,03 | 11,06 |