Istakoz | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 0,16 | 0,09 | 0,11 | 0,58 |
Buharda Pişmiş veya Haşlanmış Istakoz | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 0,16 | 0,09 | 0,11 | 0,58 |
Fırında Pişirilmiş veya Izgara Istakoz | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 küçük (450 g canlı ağırlık) (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kabuğu çıkarılmış) | - | 0,93 | 0,21 | 1,95 | 3,55 |
100 g | - | 0,79 | 0,18 | 1,65 | 3,01 |