Tavuk Baget | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | - | - | - |
100 g | - | - | - | - |
Tavuk Baget (Derisi Yenerek) | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) | - | - | - | - |
100 g | - | - | - | - |
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Baget | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | - | - | - | - |
100 g | - | - | - | - |