Tavuk Kızartma daki Karb

Çeşitli türde ve porsiyon boyutlarında Tavuk Kızartma için beslenme bilgisi aşağıda gösterilmiştir.

Popüler Tavuk Kızartma türleri

Kaplamasız Kızarmış Tavuk(Derisi Yenerek)
Net Karb(g) Şeker(g) Fiber(g) Toplam Karbonhidrat(g)
100 g - - - -
Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek)
Net Karb(g) Şeker(g) Fiber(g) Toplam Karbonhidrat(g)
100 g - - - -
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Net Karb(g) Şeker(g) Fiber(g) Toplam Karbonhidrat(g)
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) - - - -
100 g - - - -

Tavuk Kızartma ile ilgili gıdalar

Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tavuk Kızartma Beslenme Değerleri Görüntüle