Tavuk Baget | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | 4,20 | - | 10,18 | 81 |
100 g | 11,06 | - | 26,80 | 214 |
Tavuk Baget (Derisi Yenerek) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) | 2,36 | - | 11,78 | 72 |
100 g | 5,61 | - | 28,05 | 171 |
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Baget | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) | 5,75 | - | 13,94 | 111 |
100 g | 11,06 | - | 26,80 | 214 |