Lavaş

Lavaş

Değerlendirme
5,0 
Basit malzemelerle yapılan kolay lavaş tarifi.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
5 30 dakika 10 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın.
2. Hamuru birkaç dakika dinlenmeye bırakın.
3. Hamuru beş parçaya bölün ve merdane yardımıyla çok ince olacak şekilde açın.
4. Önceden ısıtılmış bir tavada lavaşın iki tarafını da pişirin.

Beslenme Özeti

Lavaş bir porsiyonunda 224 vardır.
Kalori Dağılımı: %68 yağ, %18 karb, %13 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
936 kj
224 kcal
Yağ
16,74g
Doymuş Yağ
3,854g
Tekli Doymamış Yağ
1,281g
Çoklu Doymamış Yağ
0,183g
Karbonhidratlar
10,08g
Şeker
0,83g
Fiber
11,2g
Protein
7,25g
Sodyum
237mg
Kolesterol
13mg
Potasyum
1mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri