Bademli Ekmek

Bademli Ekmek

Değerlendirme
4,0 
Minimum malzeme ile şeker eklenmez.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
8 35 dakika 55 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Su hariç tüm malzemeleri bir kapta karıştırın.
2. Karıştırırken yavaş yavaş kaynar su ekleyin. Yoğurmak.
3. Küçük çörekler haline getirin.
4. 170°C fırında 55 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Bademli Ekmek bir porsiyonunda 145 vardır.
Kalori Dağılımı: %64 yağ, %20 karb, %16 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
606 kj
145 kcal
Yağ
10,38g
Doymuş Yağ
0,795g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
0g
Çoklu Doymamış Yağ
0g
Karbonhidratlar
7,45g
Şeker
0,85g
Fiber
5,6g
Protein
5,71g
Sodyum
626mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
20mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri