Etli Greçka Pirinç

Etli Greçka Pirinç

Değerlendirme
4,0 
Bu protein açısından zengin tarifi inanılmaz lezzetli ve yapımı çok kolay.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
3 45 dakika 20 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Greçka'yı yıkayın ve 30 dakika suda bekletin.
2. Doğranmış etleri zeytinyağı ile teflon tavada yüksek ateşte 3-5 dakika kızartın.
3. Soğanları, sarımsakları ve biberleri ekleyin ve ara sıra karıştırarak 10 dakika daha pişirmeye devam edin.
4. Domates suyu, önceden ıslatılmış grecka, su ve baharatları ekleyin. İyice karıştırın.
5. Kapağı kapatın ve 15-20 dakika kısık ateşte pişirin.
6. 15-30 dakika dinlenmeye bırakın. Tabakta servis yap.

Beslenme Özeti

Etli Greçka Pirinç bir porsiyonunda 339 vardır.
Kalori Dağılımı: %31 yağ, %51 karb, %19 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
1417 kj
339 kcal
Yağ
11,44g
Doymuş Yağ
1,486g
Tekli Doymamış Yağ
6,838g
Çoklu Doymamış Yağ
1,142g
Karbonhidratlar
42,64g
Şeker
6,6g
Fiber
6,1g
Protein
15,86g
Sodyum
66mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
385mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri