Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
3 | 45 dakika | 20 dakika |
1. | Greçka'yı yıkayın ve 30 dakika suda bekletin. |
2. | Doğranmış etleri zeytinyağı ile teflon tavada yüksek ateşte 3-5 dakika kızartın. |
3. | Soğanları, sarımsakları ve biberleri ekleyin ve ara sıra karıştırarak 10 dakika daha pişirmeye devam edin. |
4. | Domates suyu, önceden ıslatılmış grecka, su ve baharatları ekleyin. İyice karıştırın. |
5. | Kapağı kapatın ve 15-20 dakika kısık ateşte pişirin. |
6. | 15-30 dakika dinlenmeye bırakın. Tabakta servis yap. |
Etli Greçka Pirinç bir porsiyonunda 339 vardır.
Kalori Dağılımı: %31 yağ, %51 karb, %19 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|