Elmalı Yulaf Lapası

Elmalı Yulaf Lapası

Değerlendirme
4,0 
Elma parçaları ile doldurulmuş sağlıklı kahvaltı tarifi.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
1 10 dakika 10 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Elmayı soyun, küpler halinde kesin.
2. Yulaf ve suyu tencereye alıp, suyunu çekene kadar ateşte pişirin.
3. Suyu çeken yulaflara elma, tarçın ve sütü ekleyip koyulaşana kadar pişirmeye devam edin.
4. Yulaflar piştikten sonra bir kaba alıp üzerini fındık ve pekmezle süsleyin.
5. Afiyet olsun.

Beslenme Özeti

Elmalı Yulaf Lapası bir porsiyonunda 322 vardır.
Kalori Dağılımı: %32 yağ, %59 karb, %9 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
1347 kj
322 kcal
Yağ
12g
Doymuş Yağ
2,274g
Tekli Doymamış Yağ
7,068g
Çoklu Doymamış Yağ
1,326g
Karbonhidratlar
49,56g
Şeker
32,53g
Fiber
6,9g
Protein
7,94g
Sodyum
61mg
Kolesterol
9mg
Potasyum
729mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri