Muzlu Ekmek

Muzlu Ekmek

Nemli, kokulu ve çok lezzetli bir atıştırmalık.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
10 10 dakika 40 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. 2 muzu çatalla ezin.
2. Yumurta, yoğurt, zeytinyağı ve balı ekleyip karıştırın.
3. Son olarak tarçın, un, kabartma tozu ve damla çikolatayı ekleyin. İyice karıştırın.
4. Kalıba dökün ve üzerine 1 adet dilimlenmiş muz koyun. 180°C'de 40 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Muzlu Ekmek bir porsiyonunda 226 vardır.
Kalori Dağılımı: %44 yağ, %49 karb, %7 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
946 kj
226 kcal
Yağ
11,49g
Doymuş Yağ
2,04g
Tekli Doymamış Yağ
7,282g
Çoklu Doymamış Yağ
1,147g
Karbonhidratlar
29,06g
Şeker
10,61g
Fiber
3,1g
Protein
4,4g
Sodyum
308mg
Kolesterol
38mg
Potasyum
150mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri