Salam | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 dilim (10 cm çap x 0,3 cm kalınlığında) | - | 2,11 | 0,47 | 1,86 | 4,63 |
100 g | - | 9,19 | 2,02 | 8,09 | 20,11 |
Kuru veya Sert Salam | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 dilim (4,5 cm çap x 0,6 cm kalınlığında) | - | 0,74 | 0,14 | 0,53 | 1,50 |
100 g | - | 14,85 | 2,78 | 10,61 | 30,05 |
Yumuşak Salam | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 dilim (11 cm çap x 0,25 cm kalınlığında) | - | 2,57 | 0,57 | 2,27 | 5,63 |
100 g | - | 9,19 | 2,02 | 8,09 | 20,11 |