Salam | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 dilim (10 cm çap x 0,3 cm kalınlığında) | 4,63 | 0,52 | 3,20 | 58 |
100 g | 20,11 | 2,25 | 13,92 | 250 |
Kuru veya Sert Salam | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 dilim (4,5 cm çap x 0,6 cm kalınlığında) | 1,50 | 0,19 | 1,16 | 19 |
100 g | 30,05 | 3,80 | 23,20 | 385 |
Yumuşak Salam | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 dilim (11 cm çap x 0,25 cm kalınlığında) | 5,63 | 0,63 | 3,90 | 70 |
100 g | 20,11 | 2,25 | 13,92 | 250 |