Salam | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 dilim (10 cm çap x 0,3 cm kalınlığında) | 0,52 | - | - | 0,52 |
100 g | 2,25 | - | - | 2,25 |
Kuru veya Sert Salam | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 dilim (4,5 cm çap x 0,6 cm kalınlığında) | 0,19 | - | - | 0,19 |
100 g | 3,80 | - | - | 3,80 |
Yumuşak Salam | ||||
Net Karb(g) | Şeker(g) | Fiber(g) | Toplam Karbonhidrat(g) | |
1 dilim (11 cm çap x 0,25 cm kalınlığında) | 0,63 | - | - | 0,63 |
100 g | 2,25 | - | - | 2,25 |