Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
1 | 30 dakika | 15 dakika |
1. | Mantarları yıkama usulu temizliyorsanız kağıt peçetelerle suyunu iyice aldırın ve elinizle uzunlamasına birkaç parçaya ayırın. Patates ve biberleri de yaklaşık mantarların büyüklüğünde kesin. Sarımsakları da küçük küçük doğrayın. |
2. | Yağlı kağıt serilmiş tepsiye ister karıştırarak isterseniz ayrı tüm malzemeyi yerleştirin. Dilerseniz baharatta kullanabilirsiniz. Tuzlama işlemini piştikten sonra yapın. |
3. | 200 derece fırında ortalama 15 dakika pişirin. Afiyet olsun. |
Fırında Mantar ve Patates bir porsiyonunda 218 vardır.
Kalori Dağılımı: %5 yağ, %79 karb, %16 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|