El Yapımı Kandil Simidi

El Yapımı Kandil Simidi

Basit, kolay ve düşük karbonhumlu atıştırmalık.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
50 25 dakika 30 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yumurtanın sarısını ve beyazını ayırıyoruz.
2. Susam hariç diğer malzemeleri bir kapta oda sıcaklığında yumurta sarısıyla birlikte yoğurun.
3. Hamura şekil verin, önce yumurta beyazına sonra kavrulmuş susam batırıp fırın tepsisine dizin.
4. Önceden ısıtılmış 200°C fırında 30 dakika kadar pişirin.

Beslenme Özeti

El Yapımı Kandil Simidi bir porsiyonunda 49 vardır.
Kalori Dağılımı: %73 yağ, %21 karb, %6 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
205 kj
49 kcal
Yağ
3,99g
Doymuş Yağ
0,968g
Trans Yağ
0,014g
Tekli Doymamış Yağ
0,419g
Çoklu Doymamış Yağ
0,458g
Karbonhidratlar
2,65g
Şeker
0,39g
Fiber
0,3g
Protein
0,75g
Sodyum
99mg
Kolesterol
4mg
Potasyum
15mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri