Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
24 | 15 dakika | 50 dakika |
1. | Yumurtaları kaseye kırın ve 5-6 dakika balon telle çırpın. |
2. | Tuz, limon suyu ve kabartma tozu ekleyin ve ardından çırpın. |
3. | Tahin ve öğütülmüş keten tohumunu ekleyip spatula ile karıştırın, kısa sürede bir araya gelip yoğun bir kek kıvamı elde edecek. |
4. | 30 cm'lik bir kalıba yağlı kağıt serin, ekmek hamurunu içine dökün, bir spatula ile düzeltin ve üzerine biraz susam serpin. |
5. | Önceden ısıtılmış 120 °C'lik fanlı fırında 40-50 dakika pişirin. |
Keten Tohumlu Tahinli Ketojenik Ekmek bir porsiyonunda 67 vardır.
Kalori Dağılımı: %73 yağ, %12 karb, %14 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|