Tahinli Ekmek

Tahinli Ekmek

Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
15 10 dakika 35 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yumurtaları çırpın.
2. Tahini ekleyin.
3. Kabartma tozu ve tuzu ekleyin. İyice karıştırın.
4. Karışımı bir kalıba yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180°C fırında 30-35 dakika kadar pişirin.

Beslenme Özeti

Tahinli Ekmek bir porsiyonunda 103 vardır.
Kalori Dağılımı: %77 yağ, %8 karb, %15 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
432 kj
103 kcal
Yağ
8,72g
Doymuş Yağ
1,581g
Tekli Doymamış Yağ
0,335g
Çoklu Doymamış Yağ
0,12g
Karbonhidratlar
1,98g
Şeker
0,28g
Fiber
0,8g
Protein
3,72g
Sodyum
623mg
Kolesterol
37mg
Potasyum
12mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri