Lor Ekmeği

Lor Ekmeği

Değerlendirme
5,0 
İkindi çayı veya kahvesi için mükemmel, yumuşak, yumuşak ve glütensiz ekmek.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
5 15 dakika 50 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yumurtaları bir kapta çırpın ve karabiber ve kabartma tozu hariç tüm malzemeleri ekleyin.
2. Ardından kaseye karabiber ve kabartma tozunu ekleyin. Pürüzsüz olana kadar karıştırın.
3. Hamuru parçalara ayırın ve istediğiniz şekli verin. Onları bir fırın tepsisine koyun. İstenirse, biraz susam serpin.
4. 170-180°C fırında 50 dakika pişirin. Rafta soğumaya bırakın.

Beslenme Özeti

Lor Ekmeği bir porsiyonunda 133 vardır.
Kalori Dağılımı: %32 yağ, %23 karb, %44 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
556 kj
133 kcal
Yağ
4,65g
Doymuş Yağ
1,512g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
1,731g
Çoklu Doymamış Yağ
0,608g
Karbonhidratlar
7,57g
Şeker
1,28g
Fiber
5,6g
Protein
14,25g
Sodyum
751mg
Kolesterol
190mg
Potasyum
75mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri