Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
1 | 15 dakika | 15 dakika |
1. | Makarnayı paketine göre haşlayın. Bir kevgir içinde süzün ve bir tabakta servis yapın. |
2. | Dilimlenmiş soğanı önceden ısıtılmış bir tavada kızartın. |
3. | Doğranmış biber ve sarımsağı ekleyip 3 dakika kavurun. |
4. | Mantarları ekleyip karıştırın. Tatmak için mevsim. |
5. | Mantarlar piştikten sonra sütü ve mozzarella peynirini ekleyin. İki dakika bekleyip ocaktan alın. |
6. | Sosu makarnanın üzerine dökün ve afiyetle yiyin. |
Mantarlı Peynirli Makarna bir porsiyonunda 952 vardır.
Kalori Dağılımı: %26 yağ, %55 karb, %19 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|