Ketojenik Lavaş

Ketojenik Lavaş

Günün herhangi bir saatinde glutensiz ekmek.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
5 15 dakika 15 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Kuru malzemeleri bir kapta karıştırın, ardından yağ ve 240 ml kaynar su ekleyin.
2. Soğuduktan sonra karışımı iki yağlı kağıt arasına yayın. Yuvarlak şekillendirici kullanarak kesin.
3. Hafif yağlanmış tavada 2-3 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Ketojenik Lavaş bir porsiyonunda 121 vardır.
Kalori Dağılımı: %76 yağ, %18 karb, %6 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
505 kj
121 kcal
Yağ
9,45g
Doymuş Yağ
2,332g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
5,91g
Çoklu Doymamış Yağ
0,852g
Karbonhidratlar
5,03g
Şeker
2,32g
Fiber
2,9g
Protein
1,79g
Sodyum
6mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
254mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et