Keten Tohumlu Ekmek

Keten Tohumlu Ekmek

Değerlendirme
3,0 
Bu ev yapımı ekmek, normal bir ekmeğe harika bir alternatiftir.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
10 5 dakika 30 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yumurtaları bir kapta çırpın.
2. Kalan malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırın.
3. Bir kalıba aktarın.
4. 200 °C'de 30 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Keten Tohumlu Ekmek bir porsiyonunda 119 vardır.
Kalori Dağılımı: %68 yağ, %17 karb, %15 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
498 kj
119 kcal
Yağ
9,32g
Doymuş Yağ
0,922g
Tekli Doymamış Yağ
1,557g
Çoklu Doymamış Yağ
4,202g
Karbonhidratlar
5,14g
Şeker
0,32g
Fiber
3,8g
Protein
4,73g
Sodyum
488mg
Kolesterol
56mg
Potasyum
132mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri