1. |
Oda sıcaklığında eritilmiş tereyağıyla şekeri çırpalım. |
2. |
Arkasından yumurtayıda ekleyip çırpmaya devam edelim. |
3. |
Arkasından üzüm pekmezini de ekleyip karıştıralım. |
4. |
Vanilya şekerli un ve ardından mısır nişastası ekleyelim. |
5. |
Karışıma kabartma tozu ekleyelim. Çok veya çok az olmaması için karbonatın ayarına dikkat edin. |
6. |
Ardından tuz ekleyin ve karıştırın. |
7. |
En son damla çikolatalarımızı da ekleyip karıştırmaya devam edelim.(daha fazla çikolata ekleyebilirsiniz yada farklı çikolatalar da tercih edebilirsiniz.) Karışım bittikten sonra harcımızı yarım saat 45 dakika kadar dolapta dinlendirelim. |
8. |
Fırınımızı önceden ısıtmış olup 175-180 derece arasında alt üst olup fansız olacak şekilde 13-14 dakika kadar pişirelim. |