Yulaflı Tuzlu Kek

Değerlendirme
5,0 
Tuzlu yulaf ezmesi üzerine domates ve yeşil biber eklenir.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
4 10 dakika 15 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yulaf ezmesi, yumurta akı, zeytinyağı, yoğurt ve az miktar tuz güzelce hamur kıvamına gelinceye dek karıştırılır.
2. Yağlanmış borcama alınır, üzerine az miktar zeytinyağı gezdirilir isteğe göre baharat eklenir.
3. Üzerine dilimlenmiş domates ve yeşil biber ekleyin.
4. Orta dereceli fırına pismek üzere koyulur ve tahmini 15 dakika sonra olur.
5. Servis yapın ve yiyin.

Beslenme Özeti

Yulaflı Tuzlu Kek bir porsiyonunda 184 vardır.
Kalori Dağılımı: %44 yağ, %43 karb, %13 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
771 kj
184 kcal
Yağ
8,93g
Doymuş Yağ
1,271g
Tekli Doymamış Yağ
4,945g
Çoklu Doymamış Yağ
0,79g
Karbonhidratlar
19,36g
Şeker
3,22g
Fiber
4,5g
Protein
6,09g
Sodyum
82mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
192mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et