Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
4 | 10 dakika | 15 dakika |
1. | Yulaf ezmesi, yumurta akı, zeytinyağı, yoğurt ve az miktar tuz güzelce hamur kıvamına gelinceye dek karıştırılır. |
2. | Yağlanmış borcama alınır, üzerine az miktar zeytinyağı gezdirilir isteğe göre baharat eklenir. |
3. | Üzerine dilimlenmiş domates ve yeşil biber ekleyin. |
4. | Orta dereceli fırına pismek üzere koyulur ve tahmini 15 dakika sonra olur. |
5. | Servis yapın ve yiyin. |
Yulaflı Tuzlu Kek bir porsiyonunda 184 vardır.
Kalori Dağılımı: %44 yağ, %43 karb, %13 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|