Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
1 | 10 dakika | 20 dakika |
1. | Çilekler temizlenir ve doğranır. Limon suyu ve sıvı tatlandırıcı eklenir. |
2. | Tereyağı, yulaf, ezilmiş badem ve sıvı tatlandırıcı karıştırılır. |
3. | Tabanını yağladığımız fırın kabına çilekli karışım aktarılır. Üzerine yulaflı karışım eklenir. |
4. | 180 derece fırında 20-25dk bekledikten sonra çıkarıyoruz. |
5. | Yoğurt, süt, vanilin ve 10 damla sıvı tatlandırıcıyı bir kapta karıştırıyoruz. |
6. | Yoğurdu crumble ın üzerine ekledikten sonra, servise hazır. |
Çilekli Crumble bir porsiyonunda 481 vardır.
Kalori Dağılımı: %44 yağ, %43 karb, %13 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|