Lavaş

Lavaş

Değerlendirme
5,0 
Ev yapımı tam buğday lavaş.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
3 5 dakika 10 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Un su ve tuzu karıştır hamur elde et.
2. İnce yuvarlak bir şekilde aç.
3. Tavanın her iki tarafını da toplamda yaklaşık 5 ila 10 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Lavaş bir porsiyonunda 68 vardır.
Kalori Dağılımı: %5 yağ, %80 karb, %15 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
283 kj
68 kcal
Yağ
0,37g
Doymuş Yağ
0,064g
Tekli Doymamış Yağ
0,046g
Çoklu Doymamış Yağ
0,156g
Karbonhidratlar
14,51g
Şeker
0,08g
Fiber
2,4g
Protein
2,74g
Sodyum
53mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
81mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri