Tahin Ekmeği

Tahin Ekmeği

Değerlendirme
5,0 
Ketojenik ekmek.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
12 5 dakika 20 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yumurta, tahin ve tuz bir kapta çırpılır.
2. Karbonat elma sirkesi ile köpürtülüp karışıma ilave edilir ve güzelce çırpılır.
3. Önceden ısıtılmış 170°C de fırında 20 dk pişirilir.

Beslenme Özeti

Tahin Ekmeği bir porsiyonunda 126 vardır.
Kalori Dağılımı: %74 yağ, %12 karb, %15 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
526 kj
126 kcal
Yağ
10,87g
Doymuş Yağ
1,772g
Tekli Doymamış Yağ
4,112g
Çoklu Doymamış Yağ
4,324g
Karbonhidratlar
3,84g
Şeker
0,2g
Fiber
1,6g
Protein
4,82g
Sodyum
234mg
Kolesterol
62mg
Potasyum
92mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri