Tahinli Ekmek

Tahinli Ekmek

Unsuz ve düşük karbonhidratlı tarif.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
8 20 dakika 30 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yumurtayı tuzla çırp.
2. Çörek otu ve susam hariç diğer malzemeleri ekleyin. İyice karıştırın.
3. Hamuru yağlı kağıt serilmiş kalıba alıp üzerine susam ve çörek otu serpin. 160 °C'de 30 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Tahinli Ekmek bir porsiyonunda 125 vardır.
Kalori Dağılımı: %74 yağ, %13 karb, %13 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
522 kj
125 kcal
Yağ
10,76g
Doymuş Yağ
1,882g
Tekli Doymamış Yağ
4,668g
Çoklu Doymamış Yağ
3,585g
Karbonhidratlar
4,26g
Şeker
0,74g
Fiber
1,8g
Protein
4,37g
Sodyum
180mg
Kolesterol
48mg
Potasyum
116mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri