Muz Ekmeği

Muz Ekmeği

Doğal olarak tatlandırılmış, nemli ve lezzetli.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
8 25 dakika 45 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. 4 muzu ezin. Yumurtaları ekleyin ve iyice çırpın, sütü ekleyin ve karıştırın.
2. Unu yavaş yavaş ekleyin ve karıştırın. Tarçın ve kabartma tozunu ekleyip homojen bir karışım elde edin.
3. Kalıba dökün ve ikiye böldüğünüz muzları üstüne yerleştirin. Önceden ısıtılmış 120°C fırında 40-45 dakika pişirin.

Beslenme Özeti

Muz Ekmeği bir porsiyonunda 185 vardır.
Kalori Dağılımı: %11 yağ, %77 karb, %12 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
775 kj
185 kcal
Yağ
2,26g
Doymuş Yağ
0,669g
Tekli Doymamış Yağ
0,552g
Çoklu Doymamış Yağ
0,234g
Karbonhidratlar
36,02g
Şeker
9,91g
Fiber
5g
Protein
5,37g
Sodyum
808mg
Kolesterol
48mg
Potasyum
301mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri