Karabiber | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 çay kaşığı | - | 0,02 | 0,02 | 0,02 | 0,07 |
100 g | - | 1,01 | 1,13 | 0,98 | 3,26 |
Kırmızı veya Arnavut Biberi | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 çay kaşığı | - | 0,05 | 0,15 | 0,06 | 0,31 |
100 g | - | 2,75 | 8,37 | 3,26 | 17,27 |
Biber ve Acı Sos | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
1 çay kaşığı | - | 0,00 | 0,01 | 0,00 | 0,02 |
100 g | - | 0,03 | 0,20 | 0,05 | 0,37 |