Karabiber | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 çay kaşığı | 0,07 | 1,36 | 0,23 | 5 |
100 g | 3,26 | 64,81 | 10,95 | 255 |
Kırmızı veya Arnavut Biberi | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 çay kaşığı | 0,31 | 1,02 | 0,22 | 6 |
100 g | 17,27 | 56,63 | 12,01 | 318 |
Biber ve Acı Sos | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 çay kaşığı | 0,02 | 0,08 | 0,02 | 1 |
100 g | 0,37 | 1,75 | 0,51 | 11 |