Türkiye
Ana Sayfa
Yemekler
Yemek Tarifleri
Yiyecek Ara
FatSecret Mobil Web için JavaScript gereklidir.
FatSecret Mini'yi Dene
Ana Sayfa
Yemekler
Tavuk Kanat Eti ve Derisi (Kavrulmuş, Pişmiş)
Tavuk Kanat Eti ve Derisi (Kavrulmuş, Pişmiş)
Genel porsiyon boyutları
1 adet (450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
1 kanat, kemiği alınmış
100 g
Kal
290
Yağ
19,46 g
Karb
0 g
Prot
26,86 g
Tavuk Kanat Eti ve Derisi (Kavrulmuş, Pişmiş) (100 g) içinde 290 kadar kalori mevcut.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1213 kj
290 kcal
Yağ
19,46g
Doymuş Yağ
5,45g
Tekli Doymamış Yağ
7,64g
Çoklu Doymamış Yağ
4,14g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
26,86g
Sodyum
82mg
Kolesterol
84mg
Potasyum
184mg
Son Güncelleştirme
04 Şub 08 05:07 ÖÖ
Kaynak
FatSecret Platform API
Previous
Next
2
Kalori Sayacı %100 ücretsiz
Genel porsiyon boyutları
Porsiyon Boyutu
Kaloriler
1 adet
(450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
61
1 kanat, kemiği alınmış
99
100 g
290
İlişkili Tavuk Kanadı türleri
Tavuk Kanadı Eti ve Derisi
Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden)
Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Tavuk Kanadı
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Daha Fazla Tavuk Kanadı Beslenme Değerleri Görüntüle
İlişkili Kızartılmış Tavuk türleri
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden)
Tavuk Eti (Kavurma)
Fırında Tavuk
Tavuk Eti ve Derisi (Kavurma)
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk (Derisi Yenmeden))
Daha Fazla Kızartılmış Tavuk Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Tavuk
Bunlarada bakınız
Eti Etibör Çifte Kavrulmuş
Eti Mısır ve Pirinç Patlağı
Eti Topkek Kakao ve Hindistan Cevizli
Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı
Eti Gong Bal ve Hardal Aromalı
Daha Fazlasını Görüntüle
Türkiye