Türkiye
Ana Sayfa
Yemekler
Yemek Tarifleri
Yiyecek Ara
FatSecret Mobil Web için JavaScript gereklidir.
FatSecret Mini'yi Dene
Ana Sayfa
Yemekler
Tavuk Kanadı Eti ve Derisi
Tavuk Kanadı Eti ve Derisi
Genel porsiyon boyutları
1 kanat, kemiği alınmış (450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
1 kanat, kemiği alınmış
100 g
Kal
222
Yağ
15,97 g
Karb
0 g
Prot
18,33 g
Tavuk Kanadı Eti ve Derisi (100 g) içinde 222 kadar kalori mevcut.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
929 kj
222 kcal
Yağ
15,97g
Doymuş Yağ
4,48g
Trans Yağ
0,191g
Tekli Doymamış Yağ
6,35g
Çoklu Doymamış Yağ
3,39g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
18,33g
Sodyum
73mg
Kolesterol
77mg
Potasyum
156mg
Son Güncelleştirme
04 Şub 08 05:07 ÖÖ
Kaynak
FatSecret Platform API
Kalori Sayacı %100 ücretsiz
Genel porsiyon boyutları
Porsiyon Boyutu
Kaloriler
1 kanat, kemiği alınmış
(450 g pişirilmeye hazır tavukdan elde edilen ürün)
64
1 kanat, kemiği alınmış
109
100 g
222
İlişkili Tavuk Kanadı türleri
Tavuk Kanadı
Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Tavuk Kanat Eti ve Derisi (Kavrulmuş, Pişmiş)
Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden)
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
Daha Fazla Tavuk Kanadı Beslenme Değerleri Görüntüle
İlişkili Tavuk türleri
Tavuk Baget
Tavuk (Derisi Yenmeden)
Tavuk Uyluğu
Tavuk
Tavuk Göğsü
Daha Fazla Tavuk Beslenme Değerleri Görüntüle
Bunlarada bakınız
Eti Mısır ve Pirinç Patlağı
Eti Topkek Kakao ve Hindistan Cevizli
Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı
Eti Gong Bal ve Hardal Aromalı
Eti Kuru Meyveli ve Fındıklı Müsli
Daha Fazlasını Görüntüle
Türkiye