Haşhaş Ezmeli Ketojenik Ekmek

Haşhaş Ezmeli Ketojenik Ekmek

Kolay, yumuşak ve hızlı yemek tarifi.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
1 10 dakika 5 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yumurta ve haşhaş ezmesi bir kapta çırpılır.
2. Daha sonra kabartma tozu ve istege bağlı tuz eklenir tekrar çırpılır.
3. Karışımı önceden ısıtılmış bir tavaya dökün. Kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin.
4. Üstü pişince çevirip diğer tarafını da pişirin.

Beslenme Özeti

Haşhaş Ezmeli Ketojenik Ekmek bir porsiyonunda 248 vardır.
Kalori Dağılımı: %71 yağ, %10 karb, %19 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
1038 kj
248 kcal
Yağ
20,03g
Doymuş Yağ
3,134g
Tekli Doymamış Yağ
15,566g
Çoklu Doymamış Yağ
0,6g
Karbonhidratlar
6,04g
Şeker
0,96g
Fiber
4,6g
Protein
12,11g
Sodyum
1326mg
Kolesterol
186mg
Potasyum
248mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri