Muzlu Yulaf Lapasi

Muzlu Yulaf Lapasi

Değerlendirme
5,0 
Hızlı ve rahatlatıcı bir kahvaltı.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
1 5 dakika 10 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Yulaf ve sütü bir tencerede pişirin. Daha sonra bir kaseye aktarın.
2. Muzun yarısını ezin ve diğer yarısını dilimleyin.
3. Yulaf ezmesine ezilmiş muz ekleyin ve iyice karıştırın.
4. Dilimlenmiş muz ve diğer tercih edilen soslar ile tepesinde.

Beslenme Özeti

Muzlu Yulaf Lapasi bir porsiyonunda 361 vardır.
Kalori Dağılımı: %18 yağ, %70 karb, %12 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
1510 kj
361 kcal
Yağ
7,47g
Doymuş Yağ
3,111g
Tekli Doymamış Yağ
0,026g
Çoklu Doymamış Yağ
0,059g
Karbonhidratlar
64,7g
Şeker
15,53g
Fiber
9,3g
Protein
10,74g
Sodyum
1mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
290mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri