Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
4 | 15 dakika | 30 dakika |
1. | Kabak ve havucu rendeleyin. |
2. | Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile kavurun. |
3. | Rendelenmiş kabak ve havucu ekleyin, ardından 2 dakika kızartın. |
4. | Unu ekleyin ve işlemine devam ediyoruz . |
5. | Sütü tencereye ekleyin ve biraz koyulaşmasını bekleyin. |
6. | Daha sonra 5 bardak sıcak suyu yavaş yavaş ekleyin, baharatlayın ve karıştırın. Bir kaseye aktarın. |
Kabak Havuç Çorbası bir porsiyonunda 90 vardır.
Kalori Dağılımı: %46 yağ, %41 karb, %13 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|