Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
1 | 5 dakika | 15 dakika |
1. | 100 ml suyu ısıtın. |
2. | 100 ml suyu ve sütü tavaya dökün. |
3. | 80 gr yulaf ezmesini de ekleyin. |
4. | 1 çay kaşığı tarçın ekleyin. |
5. | Muzun yarısını ezip ekleyin. |
6. | Kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra düşük ayarda pişirin. |
7. | Ortadan ikiye ayırdığınızda ayrılıyorsa pişmiş demektir. |
8. | Piştikten sonra bir kaseye alın ve üstünü muz, elma ve bademle süsleyin. |
Muzlu Tarçınlı Yulaf Ezmesi bir porsiyonunda 490 vardır.
Kalori Dağılımı: %21 yağ, %65 karb, %14 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|