Muzlu Tarçınlı Yulaf Ezmesi

Muzlu Tarçınlı Yulaf Ezmesi

Değerlendirme
5,0 
Muz ve elma ile tarçınlı yulaf ezmesi.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
1 5 dakika 15 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. 100 ml suyu ısıtın.
2. 100 ml suyu ve sütü tavaya dökün.
3. 80 gr yulaf ezmesini de ekleyin.
4. 1 çay kaşığı tarçın ekleyin.
5. Muzun yarısını ezip ekleyin.
6. Kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra düşük ayarda pişirin.
7. Ortadan ikiye ayırdığınızda ayrılıyorsa pişmiş demektir.
8. Piştikten sonra bir kaseye alın ve üstünü muz, elma ve bademle süsleyin.

Beslenme Özeti

Muzlu Tarçınlı Yulaf Ezmesi bir porsiyonunda 490 vardır.
Kalori Dağılımı: %21 yağ, %65 karb, %14 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
2050 kj
490 kcal
Yağ
11,55g
Doymuş Yağ
3,062g
Trans Yağ
0,01g
Tekli Doymamış Yağ
2,524g
Çoklu Doymamış Yağ
0,939g
Karbonhidratlar
78,45g
Şeker
23,09g
Fiber
15,4g
Protein
17,17g
Sodyum
62mg
Kolesterol
7mg
Potasyum
865mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri