Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
15 | 15 dakika | 30 dakika |
1. | Bir Yumurtanın sarısı üzeri için ayrılır. |
2. | Yumurtalar, yoğurt, zeytinyağ, Lor peyniri ve kabartma tozu bir kapta karıştırılır. |
3. | Sonra üzerine kontrollü olarak un eklenir ve yoğrulur. Yumuşak ama yapışmayan bir hamur elde edilir. En son dereotu eklenip yuvarlak şekil verilip yağlı kağıtlı tepsiye dizilir. |
4. | Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30dk civarı pişirilir. Afiyet olsun. |
Dereotlu Lorlu Poğaça bir porsiyonunda 161 vardır.
Kalori Dağılımı: %58 yağ, %29 karb, %13 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|