Tam Buğdaylı Limonlu Kek

Tam Buğdaylı Limonlu Kek

Değerlendirme
5,0 
Tam buğday unundan yapılmış lezzetli limonlu kek.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
16 30 dakika 30 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Öncelikle yumurtaları bir kaba kırıp şekeri ilave ederek çırpalım.
2. Ardından sıvı yağ süt ve bir limon suyunu ilave edip çırpalım.
3. Unu yavaş yavaş ilave ederek karıştıralım.
4. Limon kabuğu rendesi kabartma tozu ve vanilini de ekleyerek homojen olana kadar çırpalım.
5. Kek harcını kek kabına veya borcama dökelim ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dk pişirelim.

Beslenme Özeti

Tam Buğdaylı Limonlu Kek bir porsiyonunda 170 vardır.
Kalori Dağılımı: %31 yağ, %61 karb, %8 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
711 kj
170 kcal
Yağ
5,98g
Doymuş Yağ
1,163g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
3,543g
Çoklu Doymamış Yağ
0,616g
Karbonhidratlar
26,88g
Şeker
17,37g
Fiber
1,4g
Protein
3,62g
Sodyum
30mg
Kolesterol
52mg
Potasyum
25mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri