Ketojenik Ekmek

Ketojenik Ekmek

Yumuşak, basit ve sağlıklı.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
11 10 dakika 40 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Tohumlar hariç tüm malzemeleri karıştırın.
2. Parşömen kağıdı ile bir kek kalıbına dökün ve tohumları süsleyin.
3. 175 °C'de 40 dakika altın rengi olana kadar pişirin.

Beslenme Özeti

Ketojenik Ekmek bir porsiyonunda 168 vardır.
Kalori Dağılımı: %80 yağ, %2 karb, %18 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
701 kj
168 kcal
Yağ
14,48g
Doymuş Yağ
3,163g
Tekli Doymamış Yağ
0,693g
Çoklu Doymamış Yağ
0,248g
Karbonhidratlar
0,84g
Şeker
0,55g
Fiber
1,8g
Protein
7,36g
Sodyum
300mg
Kolesterol
77mg
Potasyum
24mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri