Pastırma daki Yağ

Çeşitli türde ve porsiyon boyutlarında Pastırma için beslenme bilgisi aşağıda gösterilmiştir.

Popüler Pastırma türleri

Sığır Eti Pastırma (%98 Yağsız)
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
1 porsiyon 6 dilim - 0,32 0,02 - 0,66
100 g - 0,56 0,04 - 1,16
Pastırmalı Sandviç
Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g) Toplam Yağ(g)
1 sandviç - 1,48 0,81 1,84 4,90
100 g - 1,11 0,60 1,38 3,66

Pastırma ile ilgili gıdalar

Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Pastırma Beslenme Değerleri Görüntüle