Margarin | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 yemek kaşığı | 8,46 | - | 0,09 | 75 |
100 g | 59,17 | - | 0,60 | 526 |
Margarin (Normal, %80 Yağ ve Tuzlu, Kalıp) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 yemek kaşığı | 11,42 | 0,09 | 0,11 | 102 |
100 g | 80,40 | 0,60 | 0,80 | 716 |
Margarin (Yağsız, Kalıp) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 yemek kaşığı | 0,44 | 0,63 | 0,01 | 6 |
100 g | 3,04 | 4,34 | 0,10 | 44 |