Hindi Eti (Pişmiş, Kavrulmuş) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 1,03 | 1,43 | 1,64 | 4,97 |
Hindi Göğsü Eti (Fritöz-Kavurma, Pişmiş, Kavrulmuş) | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 0,13 | 0,20 | 0,24 | 0,74 |
Kavrulmuş Hafif Hindi Eti | |||||
Trans(g) | Mono(g) | Çoklu(g) | Doy. Yağ(g) | Toplam Yağ(g) | |
100 g | - | 2,83 | 2,00 | 2,33 | 8,30 |