Hindi Eti (Pişmiş, Kavrulmuş) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 kase, kıyılmış veya doğranmış | 6,96 | - | 41,05 | 238 |
100 g | 4,97 | - | 29,32 | 170 |
Hindi Göğsü Eti (Fritöz-Kavurma, Pişmiş, Kavrulmuş) | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
100 g | 0,74 | - | 30,06 | 135 |
Kavrulmuş Hafif Hindi Eti | ||||
Yağ(g) | Karb(g) | Prot(g) | Kal | |
1 ince dilim (yaklaşık 7 cm x 5 cm x 0,3 cm) | 1,16 | - | 3,98 | 27 |
100 g | 8,30 | - | 28,45 | 196 |