Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
4 | 5 dakika | 20 dakika |
1. | Kaşar Peynirleri 2 cm uzunluğunda dilimleyin. 1 tatlı kaşığı da rendelenmiş ayırın. Maydanozu kıyın. Soğanları (ister yeşil ister kuru) ince doğrayın. Zeytinyağını tavada kızdırıp soğanı yağda çevirin. Soğumaya bırakın. |
2. | Yumurta, süt, mısır unu, 1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri, maydanoz, tuz ve karabiberi bir kapta çırpın. Soğanı da ekleyip karıştırın. |
3. | Tavayı yağlayıp karışımdan 1 kepçe koyup iki taraflı pişirin. Böylece krepleri hazırlayın. Her bir krepin içine 3 dilim kaşar peyniri koyup sarın. |
Kaşar Peynirli Krep Dürüm bir porsiyonunda 189 vardır.
Kalori Dağılımı: %68 yağ, %9 karb, %23 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|