Tam Buğday Çöreği

Tam Buğday Çöreği

Değerlendirme
4,0 
Evde yapabileceğiniz sağlıklı ve lezzetli bir çörek.
Ürün Hazırlık Süresi Pişirme Süresi
20 10 dakika 25 dakika

Malzemeler

Talimatlar

1. Bir çatal kullanarak yumurtayı çırpın. Tepesi için biraz ayırın.
2. Tüm malzemeleri pürüzsüz olana kadar bir kapta karıştırın.
3. Hamuru 20 parçaya bölün ve istediğiniz şekli verin. Topuzun üstünü çırpılmış yumurta ile fırçalayın.
4. Parşömen kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin.
5. Dilerseniz üzerine çörek otu veya susam serpebilirsiniz. Önceden ısıtılmış fırında 25 dakika veya altın rengi olana kadar pişirin.

Beslenme Özeti

Tam Buğday Çöreği bir porsiyonunda 97 vardır.
Kalori Dağılımı: %39 yağ, %48 karb, %13 prot.
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
405 kj
97 kcal
Yağ
4,36g
Doymuş Yağ
1,108g
Tekli Doymamış Yağ
2,498g
Çoklu Doymamış Yağ
0,491g
Karbonhidratlar
12,13g
Şeker
0,79g
Fiber
2,1g
Protein
3,4g
Sodyum
293mg
Kolesterol
12mg
Potasyum
120mg
Kalori Sayacı %100 ücretsiz

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

En Yeni Yemek Tarifleri