Ürün | Hazırlık Süresi | Pişirme Süresi |
---|---|---|
20 | 10 dakika | 25 dakika |
1. | Bir çatal kullanarak yumurtayı çırpın. Tepesi için biraz ayırın. |
2. | Tüm malzemeleri pürüzsüz olana kadar bir kapta karıştırın. |
3. | Hamuru 20 parçaya bölün ve istediğiniz şekli verin. Topuzun üstünü çırpılmış yumurta ile fırçalayın. |
4. | Parşömen kağıdı ile kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin. |
5. | Dilerseniz üzerine çörek otu veya susam serpebilirsiniz. Önceden ısıtılmış fırında 25 dakika veya altın rengi olana kadar pişirin. |
Tam Buğday Çöreği bir porsiyonunda 97 vardır.
Kalori Dağılımı: %39 yağ, %48 karb, %13 prot.
|
Öğün Türüne göre Filtre Et |
---|